Rustik by Tved flytter!

02/02/22

Rustik by Tved flytter!

2021 har været et spændende, men også et hårdt år. Uden hjælpepakker i knap 6 måneder, har været en kamp og vi har måtte sadle om en del gange. Jeg har virkelig været glad for at være i Nygade og jeg kommer uden tvivl til at savne det, men efter flere overvejelser har vi valgt at sælge caféen og flytte butikken samt webshoppen i nye lokaler. Det er ingen hemmelighed, at det har været hårdt for mig både at have café, butik og webshop, (sammen med corona, vel og mærke). Jeg har kæmpet, men nogen gange må man vælge sine kampe og nogen gange må man opgive noget, for at få noget andet – måske bedre!? Selvom beslutningen har været rigtig svær, er jeg ikke i tvivl om, at det er det rette for mig, helbredet og min familie. Denne gang skal der være fokus på et koncept, som er tilpasset de kriterier og ja, jeg er virkelig spændt! Måske det er den dummeste beslutning jeg har taget – måske siden jeg tog beslutningen om at opgive mit fleksjob, for at åbne Rustik by Tved, men hvis man ikke prøver, finder man aldrig ud af det. Og hold nu op vi har haft udfordringer og både jeg og mit skønne personale har gjort hvad vi kunne – det håber jeg I ved! Nogen gange er nok bare nok. For lige meget, hvor stærkt vi end har løbet, så har vi ikke kunne indhente de måneder caféen var lukket og tør man så tage et år mere? Det gjorde jeg ikke og jeg håber I har forståelse for min beslutning.

Jeg kommer til at savne café stemningen, vores Rustik Burgere, Rustik Rock, Open By Nights ude på Nygade – jeg kan blive ved, men mest af alt mine ansatte og alle jer! Tak for den kæmpe opbakning, alle jeres besøg, glade smil og varme!

Som I nok ved, så er butikken lukket lige pt. pga. corona, men vi åbner op igen, omkring d. 1. marts 2022, så I kunder har mulighed for at få brugt jeres gavekort. Caféen åbner desværre ikke, men gavekort dertil, kan bruges i butikken. Håber igen på jeres forståelse.

Når det nye lejemål er helt på plads, skal jeg nok offentliggøre stedet, tidspunkt for åbning og det nye koncept og så håber jeg meget at vi også ses der og ellers finder I mig på Instagram.

Da caféen er til salg, må I meget gerne sprede budskabet. Tak 🙂

 

Jeg glæder mig til vi ses igen i Rustik by Tved.

Kærlige Hilsner Jannie <3

 

Rustik by Tved · CVR 41684860