Velkommen til Rustik by Tved

22/04/21

Velkommen til Rustik by Tved

En flot livstilsbutik med populære og spændende brands, kombineret med en hyggelig café, var min store drøm og efter flere måneders planlægning og tankemylder, besluttede jeg mig for at tage springet. Hvis ikke nu. Hvornår så? Rustik by Tved åbnede i november 2020 i det gamle bryghus i centrum af Ringkøbing og det blev taget rigtig godt imod – også trods corona blusede frem igen og efterspørgslen på en hjemmeside var stor, så allerede 3 måneder senere blev rustikbytved.dk en realitet.

Jeg bestræber mig på at både butikken og webshoppen tilbyder dig et bredt og spændende udvalg, at du får en god oplevelse og at servicen er i top. Jeg prøver at holde mig opdateret, for at være med på de største boligtrends og interiørnyheder, så du kan blive inspireret til din indretning. Du finder lækre specialiteter og delikatessevarer, beauty og velvære og det er netop derfor, det er en livsstilbutik, fordi hos os, er alle mine favorit brands samlet på et sted, nemlig hos Rustik by Tved.

Jeg er meget glad for at du kigger forbi rustikbytved.dk og kommer du til Ringkøbing, så kom meget gerne ind og oplev min drøm, som blev til virkelighed.

De kærligste hilsner Jannie Tved

Rustik by Tved · CVR 41684860