Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale udgifterne for at pakken returneres, samt du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind og du hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Har varen været brugt eller der på en anden måde er tegn på slid, brug eller skader, forbeholder vi os retten til at afvise at tage varen retur.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Varen sendes til:

Rustik by Tved

Vellingvej 45,

6950 Ringkøbing

Danmark

 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Har du modtaget varen i gave og dermed ikke indehaver af kortet benyttet under den oprindelige ordre, er det muligt at få pengene overført til et andet kontonummer. Husk i sådanne tilfælde at vedlægge registrerings- og kontonummer til en bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Rustik by Tved · CVR 41684860