Firmagaver

Vil du gerne overraske dine medarbejdere og forkæle dem lidt ekstra, så har vi de helt rigtige firmagaver til dig og din virksomhed. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af eksklusive luksusprodukter af den højeste kvalitet, så du nemt kan finde noget, der passer til dig og dine medarbejdere. Lige fra luksus chokolade, gourmet-lakridser og vingummi samt den bedste whisky til smukke vaser, kvalitetslys, stager og meget andet lækkert design fra de mest populære brands i Danmark. Vi har noget for enhver smag og laver gerne specialtilpassede gaver. Du finder et udvalg af forslag til firmagaver her.

Husk at bestille i god tid, da der muligvis skal bestilles hjem fra leverandører, alt efter ordrens størrelse.

Hos Rustik by Tved er det altid en fornøjelse for os, at komme med forslag og idéer til at sammensætte og indpakke en gave, så den præsenterer sig enkelt og flot, men der er også mulighed for at sammensætte en kurv efter eget ønske.

Populære firma julegaver

De seneste år har det været meget populært til jul at give en julekalender med gourmet chokolade, vingummi eller skumfiduser, som en del af firmagaven og så giver man resten af gaven f.eks. en gavekurv eller vase i julegave. Så får du og dine ansatte noget hver dag i december, samt en julegave til jul. I vores sortiment af julekalendere har vi de mest populære danske brands; Lakrids by Bülow, Summerbird, Wally & Whiz, Sweetkynd og The Mallows. Husk at lave din bestilling i god tid, da vores kvalitets julekalendere ofte bliver udsolgt hurtigt.

Køb firmagaver hos Rustik by Tved og spar tid

Vi vil altid prøve at gøre det bedste, for at finde de helt rigtige firmagaver til dine ansattesamarbejdspartnere og kunder. Uanset om I er 5 eller 1000 ansatte, så kan vi altid håndtere opgaven. Vi har en fin butik i Ringkøbing, hvor vi gerne viser vores produkter frem og som du er mere end velkommen til at besøge. Ønsker du det så nemt, som muligt? Så har vi allerede udvalgt nogle gaveideer, som du kan vælge imellem herunder. Men vi kan også sammensætte firmagaven lige efter dit ønske.  

Gavekort som firmagave

Som den helt nemme og fleksible løsning kan du vælge at give et flot gavekort til Rustik by Tved. Kom forbi butikken eller bestil via mail på info@rustikbytved.dk.

Beskatning af firmagaver

Virksomheder må som hovedregel kun give personalegaver for op til 1.200 kr. om året inkl. moms, uden der skal betales skat af dem. Der er dog undtagelser: Julegaver på højst 900 kr. bliver man ikke beskattet af, heller ikke selvom det samlede beløb overstiger 1.200 kr. om året. Læs mere om, hvordan man som medarbejder forholder sig til gaver fra arbejdsgiveren på Skat.dk og andre regler om firmagaver skat.

 

Ved større antal, kontakt os gerne på info@rustikbytved.dk.

Rustik by Tved · CVR 41684860